top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıAnı Team

Sarıyer Zekeriyaköy Nakliyat - Sarıyer Zekeriyaköy Evden Eve Nakliyat

Güncelleme tarihi: 25 Eki 2021


Amacımız evden eve taşınmaları güvenilir, kaliteli, şeffaf ve dertsiz bir şekilde gerçekleştirmekte sizlere çözüm ortağı olmak.

Anı Nakliyat firmamız Sarıyer Zekeriyaköy evden eve ve parça eşya nakliyat sektöründe müşteri memnuniyeti ön planda tutarak taşımacılık koşullarını hedef alarak müşterilerine daima kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmetler sunmaktadır. Evden eve nakliyat hizmetlerinin diğer taşımacılık hizmetlerinden farkı belirli zamanlarda herkesin ihtiyaç duyabileceği bir hizmet olmasıdır. Firmamız herkesin ihtiyaç duyabileceği bir sektörde ne kadar iyi ve kaliteli hizmetler sunarsa o kadar talep alacağının bilincindedir. Bir firmanın reklamı ne kadar güçlü olursa olsun sunduğu hizmet kalitesi çok önemlidir. Bu nedenle Anı Nakliyat olarak sloganımız Anılarınızı Taşıyoruz bizim için sizin eşyalarınız anılarınız, bunun bilincindeyiz ve eşyalarınızı bu hassasiyetle taşıyoruz.

Evden eve nakliyat alanında şu hizmetleri sunmaktayız;

  • Firmamız ile telefon ya da mail aracılığıyla iletişime geçmeniz halinde adresinize ücretsiz olarak ekspertiz gönderiyoruz.

  • Ekspertiz için gelen elemanlarımız taşınacak eşyalar için uygun malzeme ve ekipman bilgileri, taşımaya konu olacak araç ve personel sayısı, taşımanın hangi tarihte ve ne kadar fiyat tutarında gerçekleştirileceği konusunda yapmış olduğu incelemeleri size aktararak sözlü olarak anlaşmaya varılması halinde bu anlaşmayı yazılı hale dönüştürmektedir.

  • Profesyonel ekibimiz belirlenen gün ve saatte adresinize gelerek taşımaya konu olacak eşyalarınızı uygun malzemeleri kullanarak paketleme ve ambalajlama işlemine başlamaktadır.

  • Taşımaya dahil olan büyük boy eşyalarınız için uzman marangoz elemanımız tarafından eşyalarınızın demonte işlemi gerçekleştirilerek daha kolay şekilde taşınacak hale getiriliyor.

  • Taşıma için hazır olan eşyalarınız yine alanında uzman ve deneyimli personellerimiz tarafından son derece hassas ve titiz davranılarak taşıma araçlarına yükleniyor.

  • Evden eve nakliyat sektöründe özellikle uzman şoförler ile çalışmayı ilke edinmiş firmamız tarafından eşyalarınız yeni adresinize ulaştırılıyor.

  • Yeni adresinize gelen eşyalar personellerimiz tarafından belirtmiş olduğunuz yerlere yerleştirilip demonte edilmiş eşyalarınız ekibimiz tarafından monte işlemleri gerçekleştiriliyor.

  • Sizden de alınan onay neticesinde taşıma hizmetimiz karşılıklı memnuniyet ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile son buluyor.

Anı Nakliyat olarak Yük ve Eşya değil, Anılarınızı Taşıyoruz.

4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page