top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıAnı Team

İstanbul Ankara Parça Eşya Taşıma - Ankara Nakliyat

Güncelleme tarihi: 25 Eki 2021

Anı Nakliyat, nakliyat alanın birçok yeniliğin öncüsü olmuş bir firmadır. Yeniliklere açık ve sizlere çeşitlilik ile hizmet veren firmamız; evden eve taşımacılık, ofis taşımacılığı gibi alanlarda Türkiye’nin önde gelen firmaları arasındadır. Bu özelliğini yılların deneyimi, uzman personeli ve profesyonel iş anlayışından almaktadır.

Türkiye’nin birçok bölgesiyle beraber İstanbul’dan Ankara’ya ve Ankara’dan İstanbul’a parça eşya taşıma hizmeti veren firmamız, yaptığı işler ve müşterilerden aldığı %100 memnuniyet ile bu alanda da başarısını kanıtlamıştır.

İstanbul’dan Ankara’ya Nakliyat Hizmeti

İstanbul ve Ankara Türkiye’nin en büyük iki şehridir. Bu sebeple taşımacılık hizmetinin en çok ihtiyaç duyulduğu güzergahlardandır. Birçok firmanın hizmet verdiği bu güzergah da bile firmamız, başarısını kanıtlamıştır.

Çeşitli sebeplerden ötürü parça eşya taşıma hizmetine ihtiyaç duyan müşterilerimiz için taşınacak eşyaların belirlenmesi maksadıyla ekspertiz hizmeti sunulur. Belirlenen eşyalar liste halinde hazırlanarak sözleşmeye eklenir. Nakliye sözleşmesi imzalanarak taraflar arasında anlaşma sağlanmış olur. Bu arada firmamız aracılığıyla bahse konu eşyaların sigortalanma işlemleri gerçekleştirilir. Bu sayede eşyalarınız güvence altına alınmış olunur.

Parça Eşya Taşıma

Sanılanın aksine, parça eşya taşıma daha fazla dikkat gerektiren bir işlemdir. Çünkü taşınması istenmeyen bir eşyanın demonte edilmesi ya da nakliye arabasına yüklenmesi müşteri açısından büyük sıkıntılara sebebiyet verebilir. Bu sebeple hazırlanan liste büyük bir titizlikle incelenir. Ekspertiz esnasında evde bulunan yetkilimizin taşınma esnasında da bulunması sağlanarak karışıklıkların önüne gidilmiş olunur. Bu sayede siz değerli müşterilerimiz evde olmasanız bile, biz neleri taşımamız gerektiğini biliriz. Sizin hayatınızda bir soruna sebep olmak yerine bir çözüm olmak için buradayız.

Evden Eve Parça Eşya Taşıma

Sizde İstanbul’dan Ankara’ya ya da Ankara’dan İstanbul’a parça eşya taşıma hizmetlerimizden faydalanmak istiyorsanız, bize iletişim numaralarımız üzerinden ulaşabilir ve en kaliteli nakliye hizmeti ile tanışabilirsiniz.

Yük ve Eşya Değil, Anılarınızı Taşıyoruz.

4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page